Pentax K-7

Cateva caracteristici functionale

Desi este una dintre cele mai mici camere din clasa ei, camera Pentax K-7 are durabilitate superioara, prin constructia sa din aliaj magneziu-aluminiu.
Senzorul CMOS 14,6 Megapixeli ofera control imbunatatit al zgomotului si patru canale pentru captura de imagine; are o buna flexibilitate, permitand o combinatie optima intre calitatea si dimensiunile fisierelor create.

Displayul este un LCD de 3 inch (1 inch=2.54 centimetri) contine 921000 de pixeli si este perfect pentru imagini de detaliu sau pentru captura de film.
Pentax K-7 are rezistenta sporita la praf si temperaturi scazute – pana la -10° C.
Motorul de procesare a imaginii este foarte rapid; camera Pentax realizeaza 5,2 frame-uri pe secunda.
Camera are un system Shake Reduction, de reducere a tremurului si un microfon stereo pentru inregistrarea sunetului. Imaginile inregistrate (filmele) pot fi redate pe televizoare de inalta definitie, camera avand un port HDMI cu rezolutii variabile (suporta modurile 1080i, 720p, 480p sau auto).
Nici durata de viata a bateriei nu a fost ignorata de producator; K-7 foloseste baterii de capacitate mare.
Functia de corectie ajusteaza automat aberatia cromatica laterala, oferind fotografiilor realizate claritate si calitate sporite. Corectia aberatiei cromatice laterale este compatibila cu urmatoarele tipuri de lentile: D FA, DA, DA Limited si DA Star.

Cateva caracteristici tehnice

-Senzor de tip CMOS cu filtru primar de culoare si sensor integrat anti-praf si anti-tremurat; marime senzor 23.4 x 15.6mm; adancime de culoare - 8 biti/canal in modul JPG, 12 biti/canal in modul RAW; pixeli efectivi: 14.6 MP; pixeli in total:: 15.07 MP
-rezolutii in modul filmare: 1280x720p30, 1536x1024p30, 640x416p30
-tip display: color TFT IPS cu ajustarea stralucirii si a culorii, cu vedere larga (panoramica);
-interfata: porturi: USB 2.0 de mare viteza, AV out, HDMI out, DC in, cable switch, microfon stereo de 3,5mm; video out: HD (1080i30, 720p30, 480p30), NTSC, PAL; nu are interfata pentru imprimanta;
-memorie externa: carduri SD si SDHC;
-alimentare: baterii reincarcabile Li-Ion D-LI90, D-BG4.

Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile camerei Pentax K-7, suficiente insa pentru ca oricine sa-si dea seama ca este o camera foarte buna, care merita sa fie in dotarea oricarui pasionat de fotografie care-si doreste o unealta performanta.

Sursa: Pentax.jp

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Soundbar Samsung HW-Q60T - review

Rack extern - la ce foloseşte?