Sistem de supraveghere WebCam Monitor v4.26

WebCam Monitor este un software care permite oricui are un calculator si o camera web sa-si creeze propriul sistem de supraveghere a casei, biroului sau chiar imprejurimilor. Software-ul monitorizeaza si inegistreaza imagini prin intermediul unui senzor de miscare si/sau zgomot. Este foarte simplu: se conecteaza o camera video la calculator printr-un port USB. Zona supravegheata poate fi vizualizata de oriunde prin internet.
Poti fi notificat de urgenta printr-un email cand se detecteaza un zgomot suspect sau o miscare suspecta. Se pot customiza alerte de diverse tipuri (alarmare sonora, inregistrare audio si video, fotografii la intervale regulate, trimitere de SMS-uri). Deasemenea, inregistrarile facute se pot incarca automat, prin FTP (File Transfer Protocol), pe un server la alegere.
Daca se doreste supravegherea unei zone mai mari se pot folosi chiar mai multe camere video; softul permite configurarea independenta a pornirii/opririi mai multor camere video; se creaza un log pentru accesul mai rapid la informatie.

Cerinte sistem:
- sistem de operare Microsoft® Windows 2000 / Windows XP;
- procesor de 500MHz sau superior;
- 128 MB RAM;
- 500 MB spatiu pe disc;
- o webcamera USB;
- hardware compatibil DirectX.

Descarca WebCam Monitor v4.26

Comentarii

Anonim a spus…
Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!
Anonim a spus…
Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!
Anonim a spus…
Danke sehr an den Autor.

Gruss Nadja

Postări populare de pe acest blog

Soundbar Samsung HW-Q60T - review

Aspire® One 721